SHARE

”60 ország 200 diákcsoportja utazza át 7 nap alatt Európát úgy, hogy a fizetőeszközük egy-egy doboz Red Bull. Ez az utazás egy nagy kaland, ami csak egyetlen kérdést von maga után: képes vagy rá?”

Ezzel a szöveggel indít a Red Bull idei reklámkampánya. Különböző nemzetiségű csapatok videóira lehet, sőt kell szavazni, hogy Április 10-17. között ők lehessenek egyikei azon fiataloknak, akik egy nagyon kalandos útnak néznek majd elébe. A csapatoktól minden telefont és pénzt elvesznek a verseny kezdetekor, csupán Red Bull és egy telefon lesz náluk, melyet a szervezőktől kapnak. A feladat nem más, mint minél gyorsabban eljutni különböző ellenörzőpontokig úgy, hogy csak Red bull-lal fizethetnek. Legyen az szállás, étel, eljutás a következő pontig. A végső állomás Amszterdam.

Többek között három erdélyi srác is benevezett a versenyre, jelenleg benne vannak a legjobb 16-ban. Hogy ez így is maradjon, még több szavazatra lenne szükségük. Három kalandra vágyó fiatalról van szó, akik imádnak utazni, kirándulni, túrázni. Ez a verseny nekik lett kitalálva.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here