SHARE

Streetstyle sorozatunk első részében Románia legeredetibb városát, Kolozsvárt mutatjuk be úgy, ahogyan mi látjuk: színes, őrült, kreatív, néha meghökkentő, oldschool és trendi, ugyanakkor futurisztikus vagy éppen a a jelen divatját követő. Számunkra igen különleges azt felfedezni, ahogyan egyszerre fér meg benne  a balkán lelkisége és a nyugat trendje. Ezt próbáltuk lencsevégre kapni, bevalljuk igen szubjektíven.

Ellentétek vonzásában

Outfit-jében azt szerettük meg leginkább, ahogyan a pimaszság és a kényelem, a sportos és a nőies vonalak keveredtek. A lány kisugárzása, a mozdulataiból kicsengő magabiztossága, és az ellentétek huncut kiemelése igazi jelenséggé tették őt.

A NŐ

A stílus kortalan, és erre ékes bizonyítékot láthattunk ennek a hölgynek az összeállításában. Ami leginkább megfogott az viszont a belülről fakadó eleganciája, amely egész lényéből sugárzott, és amilyet ritkán látni mostanság.

Csibészes félmosoly

Mondhatnánk, hogy a táskájáról lógó dínó-kutya volt a kedvencünk az összeállításából (vagy az, ahogyan ennek színe a kezében tartott levél által visszaköszön), de hazudnánk. Úgy, ahogy volt, lazán megnyert minket.

Maradjatok a közelben, nemsokára következik a második rész!

Szerzők: Nagy Kinga és Nádasdi Csilla Emese


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here