SHARE

Biró Krisztina egy tehetséges, fiatal lány, jelenleg a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem II. éves hallgatója. Szabadidejében fadobozkákat, üvegeket dekorál, ékszereket készít. A hét folyamán volt szerencsénk többet is megtudni a hobbijáról.

 

Mikor kezdtél ezzel foglalkozni?

”Tavaly kezdtem kicsit komolyabban foglalkozni a festegetéssel, akkor már voltak kisebb megrendeléseim. Azelőtt csupán kedvtelésből csináltam, családnak, barátoknak ajándékként, meg természetesen magamnak.”

A facebook oldaladnak a Levendula dekoráció nevet adtad, majd később megváltoztattad. Miért?

”A név választás az nagyon egyszerű és kicsit vicces is lehet akár. Ez a kedvenc virágom és mivel dekorációkat készítek, erre a névre gondoltam. Később Krisztinka lett a hivatalos név, mivel a nyár folyamán a főnököm így hívott. Ez azért volt annyira fontos számomra, mivel nagyon szeretem őt, inkább barátként tekintettem rá, mintsem főnökként.”

Nemrég a nagyváradi Moszkva kávézóban árultál, milyen volt?

”Nekem ez volt az első vásárom így Krisztinkaként és hihetetlenül pozitív élmény volt. Nem azért mentem, hogy mindent eladjak, hanem meg akartam tapasztalni ezt a hangulatot és megismertetni az emberekkel, hogy mivel is foglalkozom. Minden egyes darab hatalmas szeretettel készül és remélem, hogy ezt a szeretetet át is adom a vásárlóknak.”

Krisztina megrendeléseket is vállal, így bátran ajánlom minden érdeklődőnek, hogy keresse fel. A művész oldala elérhető itt.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here